Accommodatie

Alle teams worden gehuisvest in scholen in de regio, we zorgen dat u speelt op velden welke dichtbij de accommodatie gelegen zijn. Zo heeft u hele kleine reisafstanden tussendoor. Alle deelnemers dienen zelf een eenpersoons luchtbed mee te nemen en een slaapzak.

Voor de ouders is het ook mogelijk te overnachten in de scholen, zijn er voldoende ouders mee dan kunnen ze een eigen klaslokaal krijgen, anders kunnen ze bij de spelers overnachten (indien gewenst)
Het ontbijt en avondeten is georganiseerd vlakbij de school en de uitgebreide lunchpakketten worden uitgedeeld op de voetbalvelden waar gespeeld wordt.
Het is niet toegestaan eigen accommodatie te boeken voor dit toernooi

Borg – Van elke team wat overnacht in Denemarken vragen wij een borgsom van € 100,-, deze wordt direct na het toernooi teruggestort op uw rekening als er geen schades veroorzaakt zijn in de accommodatie waar overnacht wordt en het lokaal teruggebracht is in de staat waarin het werd aangetroffen bij aankomst.

Hotel / bungalowpark accommodatie – Als teams de voorkeur geven om liever in een hotel of bungalowpark te overnachten in plaats van in een school dan is dit ook mogelijk. De kosten voor overnachting in een bungalowpark zijn op basis van deelnemerskaart A € 218,- voor drie nachten en € 238,- voor vier nachten.

Hotelprijzen zijn beschikbaar op aanvraag, neem daarvoor even contact met ons op

Camping – In de buurt van de scholen of voetbalvelden is het ook mogelijk om te overnachten in (zelf meegebrachte) tenten of caravans. De kosten zijn hiervoor € 67,- per tent of caravan en dat is inclusief elektriciteit, toegang tot douche en toiletfaciliteiten. Ook is het mogelijk polsbandjes te kopen welke toegang geven tot de sporthal waar het ontbijt en diner wordt genuttigd.